Eurovision 2009

Postby massaro on 18 May 2009, 07:28

Faptul ca pariezi cu putin timp inaintea unui meci nu este neaparat un lucru rau - in felul asta poti stragge mai multe informatii despre evenimentul in cauza. Eu m-am bazat mai mult pe cultura mea muzicala si stiam cum voteaza Europa de la editiile precedente.
Pana la editia din acest an am crezut ca nu-i mare lucru sa faci profit la Eurovision - sunt 20 de piese, le asculti, te gandesti cam ce vrea lumea sa auda si pariezi in consecinta. Dar anul asta mi-am dat seama ca nu-i de ajuns - si de ce spun asta - sambata inaintea finalei am urmarit pe OTV (mare surpriza :lol: ) o emisiune dedicata Eurovisionului. Erau vreo 5-6 invitati care-si dadeau cu parerea despre fiecare melodie - au facut chiar si un clasament - pe primele locuri in viziunea lor fiind Romania, Suedia, Malta si Ucraina, care la final au ocupat locurile 19, 21, 22 si 12. Si ce comentarii am auzit despre reprezentantii Norvegiei, Albaniei sau ale altor tari care mie imi placeau - m-au facut sa imi dau seama ca cei din studio nu au nici cele mai elementare notiuni de gust, cultura muzicala sau intuitie macar. O blonda a carei piesa fusese respinsa la selectia nationala pt. Eurovision era cea mai tare - m-am prapadit de ras, fiind in acelasi timp socat de ce auzeam.
massaro

Re: Eurovision 2009

Postby maryusg on 18 May 2009, 10:16

Am vazut si eu pe un forum(de fotbal online) aseara pe unu care zicea ce cauta Marea Britanie si Azerbajian in top 5 si ca Rusia a fost peste astea doua. Nu stiu ce o fi vazut el la Rusia, mai mult zicea cam asa "Marea Britanie si Azerbajian in top 4! cand n-au avut nici o melodie nik,cel putin Azerbajian-ul parca nici nu-l vazusem ,nu se remarcase cu nimik,mai buna era melodia rusilor decat astea doua". Cat despre OTV, era clar ca nu puteau fi ei de aceeasi parere cu restu lumii :D Eu nici din greseala nu prea nimeresc pe OTV pt ca l-am pus pe la programele 35-40 ca sa nu ajung acolo decat in cazuri rare si la fel sa nu ajunga nici a mei. Doar daca este foarte subiectiv poti sa spui ca, cele 4 tari o sa fie in fata. Suedia si Malta seamana asa ca stil deci e clar genul lor, Ucraina nu imi mai aduc aminte piesa, stiu doar ca nu era mare lucru, iar Romania doar pt ca e Romania. Si cand ma gandesc si eu ca la inceput am zis ca Romania ar putea fi in top 10, dar asta era cand ascultasem doar asa putin din melodii. Pe parcurs mi-am dat seama ca mai sus de locul 15 nu au sanse. Suedia nu mi-a placut din prima clipa cand am ascultat-o, dar am vazut in semifinale ca a tot scazut cota si eram aproape sigur ca va termina intre locurile 11-20.

Deci e clar ca nu putem paria dupa ce vrea lumea. Macar daca s-ar exprima altfel sa zica: " Mie imi place piesa Y, dar probabil va castiga una din piesele A,B sau C". Cand pariezi trebuie sa fii obiectiv daca vrei sa castigi. Daca crezi ca nu poti atunci mai bine nu paria pe ceva care stii ca esti subiectiv. Eu desi tin cu Steaua joc oricand gasesc ceva foarte bun impotriva lor. M-au intrebat unii prieteni cum pot sa joc asa? Pai bine usor, bani sa iasa, le-am raspuns.
maryusg
Moderator

Previous

Return to Alte sporturi